Uitnodiging: 2 september BBQ PvdA Lokaal Sociaal!

2 juli 2018

Beste leden en sympathisanten van PvdA Lokaal Sociaal Mook en Middelaar,

Ja? Reserveert u die datum? Ontmoeten en lekker eten, meer kennismaken met andere leden, elkaar inspireren en horen hoe na de gemeenteraadsverkiezingen de stand van zaken nu is? Vast een kleine tip van de sluier: de politieke raderen draaien en de sfeer in ons nieuwe team voor en achter de schermen is goed en prettig.

Uw partner, vriend of vriendin is natuurlijk ook van harte welkom. En misschien kent u dorpsgenoten die u graag laat kennismaken met de gekozen PvdA Lokaal Sociaal volksvertegenwoordigers en met onze commissieleden? Campagne voeren houdt nooit op en is niet alleen voorbehouden aan het campagneteam. Vraag ze mee! De tuin is groot genoeg. De tent ook! Die is er voor als er onverhoeds een regenbuitje valt.

Gezellig. Genieten van de nazomer, elkaars gezelschap en de BBQ. En natuurlijk houden we rekening met eetwensen. Wilt u vlees, vis of vegetarisch? Dat willen we graag weten. Nu nog niet hoor. Maar wel of u er op 2 september ook bij wilt zijn in de tuin van Lee en Joke Tonnaer.

In verband met de komende vakantieperiode is het fijn als u deze week laat weten of we op u mogen rekenen. Van harte welkom! Later ontvangt u dan een bevestiging van uw deelname en de vraag of u gaat kiezen voor vlees, vis of vegetarisch.

22.50 euro per persoon. Inclusief consumpties. Frisdrank, wijn, rood en wit, rosé en bier uit het vat!

Fijne zomer(vakantie) gewenst en graag tot ziens op zondagmiddag 2 september.

Stuurt u een berichtje terug? Dan weten wij waar we aan toe zijn en kunnen een en ander verder regelen.

 

Hartelijke groet,

campagneteam

Lee Tonnaer, Piet Heisen, Jordy Rutten en Gerie van der Land-Zijderveld