Lokaal Sociaal, daar gaat het om! Start campagne PvdA Lokaal Sociaal op 18 februari

9 februari 2018

Start campagne PvdA Lokaal Sociaal op 18 februari

Mook en Middelaar – Zondag 18 februari start PvdA Mook en Middelaar Lokaal Sociaal hun verkiezingscampagne in restaurant Schans in Mook.

Fractieleider Lee Tonnaer: “Om 11.00 uur staat de koffie klaar. Iedereen die zich betrokken voelt of kennis wil maken met lijstrekkers of met het gedachtegoed van Lokaal Sociaal is welkom. Onze campagne heeft als thema: Linksom rechtsom, Lokaal Sociaal daar gaat het om!”

Enthousiast vertelt hij: “Het gaat om Hier. Om de mensen die hier wonen, om de gemeente Mook en Middelaar. Vanuit ons sociaaldemocratisch gedachtegoed zetten wij ons daarvoor in.

Wij zijn blij dat ook verschillende jonge mensen zich hebben gemeld om actief mee te doen. Achter de schermen krijgen wij input van twintigers en voor de schermen is Frank Dillerop uit Mook prominent in beeld. Een sympathieke jonge vent, net dertig, die zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat. Samen met mij, Karin Peters uit Molenhoek en Ton Broekmans uit Mook staat hij op onze verkiezingsposter. Op onze verkiezingslijst staan 15 personen. Dat zijn allemaal mensen die houden van Hier, van onze mooie gemeente. Het zijn mensen met verschillende talenten en inzichten, een mooie mix. Ja, ik ben trots op ons team en heb zin in de campagne. Hoop van harte dat ons partijprogramma en enthousiasme mensen op de been brengt!”

Zondag 18 februari. Schans Mook. Inloop vanaf 11.00 uur. 11.15 uur: Start campagne, uitleg verloop campagne en kennismaken met lijstrekkers. “12.15 uur klinken we op een mooie campagne en dan op naar 21 maart!”  Meer info www.kieslee.nl