Waarom Lee het doet…

6 maart 2018


Waarom ik het doe?

Ik heb mogen studeren en daarna een fijne verantwoordelijke baan gehad als arts. ‘Gaan studeren’ 

was niet gebruikelijk in mijn familie. Nog steeds ben ik dankbaar voor die kans.

Sinds 2009 ben ik gepensioneerd. Daar geniet ik van! Meer tijd voor familie, tuin en hobby’s. Maar het is voor mij ook vanzelfsprekend dat ik mijn talenten, kennis en ervaring blijf delen. Zo leuk om dicht bij huis te doen in de gemeentepolitiek.

Voor Lokaal Sociaal werk ik samen met een mooie club mensen

Joke, mijn vrouw steunt me van harte en deelt met mij de betrokkenheid bij onze mooie gemeente. Verder voel ik me gezond, vitaal en energiek. Kortom belangrijke ingrediënten om me vol in te zetten voor Lokaal Sociaal lijst 3. Ik voel mij bevoorrecht dat ik iets terug mag doen voor de maatschappij. Dat doe ik graag voor onze prachtige gemeente. Ik voel me hier helemaal thuis!

Serieus, met een twinkeling in zijn ogen: “Maar dan moeten de mensen ons nog wel eerst kiezen natuurlijk!” Dan met een gulle lach: “Daar heb ik alle vertrouwen in!”

Wij hebben een goed verkiezingsprogramma. Geen loze beloften om de kiezersgunst, maar realistische voornemens voor de komende vier jaar. Zo’n mooie kandidatenlijst, keus genoeg! Nieuwe en vertrouwde kandidaten, mannen en vrouwen uit de verschillende kernen die diep verankerd zijn in de lokale gemeenschap.  Hoe lokaal kun je het hebben.

Met veel plezier ben ik al een aantal jaren actief in de gemeenteraad, ik zoek naar wat bindt, ga respectvol om met verschillen en denk in oplossingen. Wij hebben een waardevol kompas, een steun in de rug: sociaal democratische waarden. Lokaal Sociaal, daar hecht ik aan. Het gaat om Hier! Om u, om alle inwoners,  om onze gemeente Mook en Middelaar!

U mag op mij vertrouwen. Ik op u?

KIESLEE.NL