Kandidaatraadslid op plaats 3 (meer info klik hier)

Ton Broekmans

Ton Broekmans

Over Ton Broekmans

Al 59 jaar inwoner van deze mooie gemeente. Werkzaam op Kandinsky College Molenhoek als decaan/praktijkbegeleider en vanuit die hoek vele lijntjes naar de dorpsgemeenschappen in Middelaar, Mook, Middelaar en Plasmolen. Meer dan 40 jaar vrijwilligerswerk bij Sportvereniging Eendracht, van jeugdleider tot bestuurslid secretaris. In die hoedanigheid leer je de (on)mogelijkheden van een gemeente als Mook en Middelaar wel kennen.

Altijd interesse gehad in (lokale) politiek maar door deelname aan traject Toekomstvisie MM2030 echt betrokken geraakt en een blik geworpen achter de “politieke schermen.”

Het thema Lokaal Sociaal van de PvdA spreekt mij enorm aan.  Vanuit het sociaal democratisch gedachtegoed onze prachtige gemeente met Maas, Maasheggen, bos, Mookerhei en de plas aantrekkelijk(er) houden (maken) voor onze inwoners, ondernemers en toeristen. En het bloeiende verenigingsleven stimuleren, want dat is het fundament, de smeerolie voor de dorpsgemeenschappen in onze vier kernen.

Een van de belangrijke drijfveren om mij in te zetten voor Lokaal Sociaal  is om er mede voor te zorgen dat vanuit de gemeente (h)erkenning, waardering en waar nodig facilitering is voor het verenigingsleven en haar talloze vrijwilligers en mantelzorgers. Samen maken we onze gemeenschappen en samen zijn we sterk!